При облаштуванні сучасних торгових площ важливо все, від стилю до якісної системи обігріву. Це ж стосується автосалонів, в яких внутрішньопідлогові конвектори грають далеко не останню роль. Без них неможливе збереження в холодну пору року в належному вигляді товару і створення комфортного мікроклімату.

Значення внутрішньопідлогових конвекторів опалення для автосалону

З огляду на те, що площа в автосалоні велика, а скління повинно бути панорамним, надаючи можливість перехожим і клієнтам побачити з вулиці асортимент автомобілів, вибір конвекторів опалення - важливе питання. Часто тут використовують комбіновані системи обігріву, але однією зі складових обов'язково буде внутрішньопідлоговий конвектор.

Правильно підібраний радіатор в підлозі дозволить знизити або анулювати виникнення всіляких негативних факторів, пов'язаних з мікрокліматом і температурним режимом. Наприклад, на склі не повинно виникати запотівання - це псує думку покупця про статусність автосалону і знижує видимість асортименту авто з вулиці.

Який краще выбрати конвектор для автомобільного салону?

Виступаючи повноцінним опалювальним приладом, конвекторний обігрівач підбирається, виходячи з особливостей приміщення, а також цілей і завдань, поставлених щодо використання радіатора.

При виборі конвектора, слід звернути увагу на наступні показники:

  • Довжина. Для автосалонів слід підбирати ті радіатори, які складають більше 80% довжини вікна. Тоді скло не буде пітніти, а в приміщенні буде комфортно. В іншому випадку тепловтрати анулюють потужність джерела обігріву, якою б високою вона не була.
  • Глибина. З огляду на те, що всі автосалони розташовуються на першому і цокольному поверсі, є можливість купити і встановити конвектор з великою глибиною каналу. В автосалони слід вибирати опалювальне обладнання, яке занурюється в підлогу не менше, ніж на 9 см. В іншому випадку доведеться шукати більш потужне і довше джерело обігріву, а з урахуванням розмірів панорамних вікон і висоти стель, це дуже ускладнить задачу.
  • Ширина. Зазвичай коливається від 75 до 380 мм і в основному залежить від наявності вентиляторів в конвекторі і від їх кількості.

Фото внутрипольный конвектор в автосалоне

Внутрішньопідлогові конвектори Polvax і Carrera – ідеальний варіант вирішення питання обігріву

Внутрішньопідлогові конвектори можуть бути з природною і примусовою конвекцією, відповідно - без вентилятора і з ним. Це впливає на вартість, ефективність використання і габарити приладу. З вентилятором виділення тепла підвищується в 2-3 рази, а в деяких моделях з вентиляторами є можливість регулювати їх роботу і навіть швидкість обертання. Конвектори з примусовою конвекцією підходять тільки для кімнат до 15 м², або їх просто можна комбінувати з іншими опалювальними приладами

Не варто боятися купити конвектор в автосалон з примусовою вентиляцією через шумовий ефекту. Купуйте моделі відомих виробників Polvax і Carrera, так як в них рівень шуму нижче ніж може вловити вухо людини. Що відносно потужності, то за стандартами рівень тепловіддачі співвідноситься з квадратурою приміщення як 100 Вт: 1 м². Орієнтуючись на даний показник, вибрати хороший конвектор опалення буде набагато простіше.

Щоб заощадити фінанси, але придбати дійсно якісну продукцію, зверніть увагу на радіатори в підлогу від TM Polvax і Carrera. Дані виробники випускають системи обігріву за доступною ціною, але які відповідають європейським стандартам якості. Навіть моделі конвекторів з природною конвекцією від TM Polvax і Carrera володіють достатньою потужністю, щоб опалювати кімнату з досить великою площею скління.

Важливість вибору радіатора в підлогу для автосалону

Необхідність купити внутрішньопідлоговий конвектор обумовлена декількома причинами:

  • температурний режим в будь-якій частині кімнати повинен залишатися незмінним;
  • облаштування теплової завіси біля дверей і вікон;
  • конвекторний обігрівач повинен створювати комфортний мікроклімат для клієнтів і перешкоджати псуванню машин, але бути фінансово економним;
  • естетичність опалювального приладу.

Фото конвекторный обогреватель в автомобильном салоне

Найкраще з поставленими завданнями справляються внутрішньопідлогові конвектори в Києві, які можна замовити в будь-який населений пункт України через інтернет-магазин конвекторів Fancoil.in.ua. Радіатор в підлозі автосалону створить ефект теплового екрану, і холодне повітря не надходитиме через панорамні вікна, а також буде «блокуватися» біля дверей. Додаткова перевага - він не займає багато місця в кімнаті.

Внутрішньопідлогові конвектори Polvax і Carrera - еффективні, безпечні та зручні в эксплуатації

В умовах суцільного або часткового скління приміщення з функцією забезпечення оптимального мікроклімату в холодну пору року найкращим чином справляються радіатори в підлозі. Їх використання в автосалонах дозволяє: 

  • створити комфортну температуру;
  • захищати від проникнення холодного повітря через двері і панорамні вікна;
  • економити і раціонально використовувати простір;
  • доповнювати естетичність рішень інтер'єру.