Поряд зі стандартними конвекторнимі обігрівачами, виробники Polvax і Carerra пропонують серію ексклюзивних конвекторів. Розробники цих моделей поставили собі за мету, зробити радіатори прикрасою дизайнерських інтер'єрів. Як правило, їх встановлюють в зоні приміщення, яка добре проглядується, зробивши основний акцент на встановленій системі водяного опалення.

Особливості эксклюзивних серій конвекторів

Підбираються дизайнерські конвектори водяного опалення так само, як і стандартні - по параметрам потужності кліматичного приладу. Робочі елементи і принцип дії такі ж, як і у всієї лінійки Carrera і Polvax. Відмінність дизайнерських конвекторів - у видимій частині конструкції приладів. Наприклад, дизайн-серія радіаторів водяного опалення Carrera представлена ексклюзивними підлоговими і настінними обігрівачами природної конвекції, де для оформлення видимої частини застосовується декоративний камінь, а внутрішньопідлогові конвектори з нагнітачами повітря оснащуються кам'яними решітками.

Покриття для радіаторів з декоративного каменю пропонуються у великій колірній гамі з можливістю підбору оригінального візерунка решітки. Зовнішня естетика конвектора в такому дизайні цікава тим, що повністю приховує сам прилад. Залежно від довжини радіатора, покриття може включати від 4 до 12 секцій, і поставляється вже разом з декоративною рамкою. Така конструкція витримує до 120 кг навантаження, і має відмінні характеристики.

Моделі ексклюзивних конвекторних обігрівачів Polvax створюються за індивідуальними ескізами. Конструкція звичайних моделей конвекторів водяного опалення змінюється за бажанням покупця.

Можна замовити эксклюзивні внутрішньопідлогові конвектори:

  1. В нестандартних розмірах, 
  2. В індивідуально підібраній комплектації,
  3. Різної форми - радіальної, комбінованної або кутової, 
  4. У великому виборі відтінків кольору по системі RAL, 
  5. З підбором оригінальних декоративних панелей. 

Решітки для радіатора виготовляються зі сталі (оцинкованої або нержавіючої). Можна замовити фарбування оцинкованих декоративних решіток порошковою фарбою, в будь-який колір. Це покриття стійке до стирання і зносу.

Дизайнерські конвектори в підлозі водяного опалення ідеально підходять для монтажу в приміщеннях з неправильною геометрією стін і простінків, з колонами і опорами. Радіатори гармонійно обходять виступаючі елементи, і дозволяють вільно встановлювати елементи електроосвітлення. 

Чи можуть бути декоративні конвекторні обігрівачі дешевими?

Вартість опалювальних приладів дизайнерських серій вище ціни стандартних за характеристиками аналогів. Це не дивно - конвектори внутрішньопідлогові або настінні такого класу - це ручна робота. Тут покупець купує не просто високоякісний прилад клімат-контролю від Carrera і Polvax, а самостійно створює дизайнерську систему опалення в приміщенні свого будинку.

Кожен поціновувач неординарного декору може сам створити унікальний варіант зовнішнього виконання ексклюзивного конвектора з природною або вимушеної конвекцією. Також, варіант покупки таких опалювальних приладів від Полвакс і Карера цікавий тим, хто працює з авторським дизайном і нестандартними приміщеннями.