Підлогові конвектори CARRERA застосовуються в основному для опалення приміщень, де конструкційно складно або неможливо встановити настінне або внутрішньопідлогове обладнання. Використовуються дані прилади, як для опалення, так і для створення теплових бар'єрів для вітражних вікон і засклених фасадів магазинів і офісів. Так само, як і при виборі інших типів опалювальної техніки потрібно вибирати модель яка по потужності повинна відповідати квадратурі опалювального приміщення.

Лінійка виробів представлена двома моделями. Модель FRH з одним теплообмінником висотою 175 мм, шириною 150 мм і модель FR2H з двома теплообмінниками висотою 175 мм, шириною 290 мм. Довжина виробів від 1000 мм до 2500 мм, з кроком 250 мм. Також можливе замовлення нестандартної довжини з кроком 50 мм, в цьому випадку вартість приладу розраховується індивідуально. Конструкційно в підлогових конвекторах можна встановити великі за обсягом теплообмінники, що дозволяє значно збільшити потужність таких приладів у порівнянні з внутрішньопідлоговими.

Для регулювання температури в приміщенні можна встановити на конвектор термостатичний клапан. Цю опцію потрібно замовляти спочатку при виробництві конвектора, так як необхідно буде вирізати в корпусі конвектора отвір під установку термостатичної головки. Стандартне фарбування короба і верхньої решітки можна замовити в чотирьох кольорах: білий, бежевий, сатин і чорний. За бажанням замовника можна пофарбувати по колірній гамі таблиці RAL поданій на сайті. Дана опція платна, вартість +20% до вартості конвектора.